VAD GÖR LEER

VAD VI GÖR

Magdans, eld och skyhöga styltor är bara några exempel på de olika former av artisteri vi bemästrar, så välkommen att lära känna Sveriges snyggaste gycklargrupp för att hitta det just Ni söker!

ELD

Mystik, dans och akrobatik samsas med fakirkonster, poi och facklor i eldens tecken! Vi presenterar en välkoreograferad och explosiv show som skräddarsys efter alla tillfällen som behöver extra hetta. Leer tämjer elden och får publiken att förenas i eldfängd extas!

ELDMINGEL

Ett inslag på mingelfesten där spännande karaktärer minglar runt på er tillställning med elden i högsta hugg. En riktig isbrytare och ett mingel som blir svårt att glömma!

MAGDANS

En fartfylld show, baserad på orientaliska danser och rytmer, med inslag från många andra stilar. Den mycket uppskattade och välkoreograferade föreställningen framförs till musik av medeltidsensemblen Patrask och är kort och gott perfekt för företagseventet, privatfesten, den medeltida krogen eller varhelst ni vill.

MINGEL

Spännande karaktärer minglar omkring och vem vet..kanske är det någon som är väldigt lång eller har de något spännande att överraska med!

BARNSAGOR

Våra barnsagor riktar sig till åldersgruppen 4-94 år, vi använder ett flertal av våra olika färdigheter för att gestalta medeltida fabler på scen. Sång, dans, akrobatik och färgglada dräkter gör detta till den ultimata underhållningen för barn och ungdomar. Även vuxna kan få sig ett gott skratt i fablernas underbara värld.

GYCKLARSKOLA

Vår gycklarskola, som passar utmärkt i anslutning till våra övriga föreställningar, uppskattas alltid storligen av såväl barn som ungdomar som hela familjer. Vi lär ut och delar med oss till vår publik av det bästa ur vår gycklarrepertoar som exempelvis styltgång, poi och akrobatik till exempel på skolor och marknader.

TRE-METER-LÅNGA-STYLTGÅNGARE

Låt oss basunera ut ditt budskap som jättelika modeller, mingla högt ovanför åskådarnas huvuden på ert event, eller underhålla som tre meter långa clowner på gator och torg. Leer vet inga andra gränser än för låg takhöjd då det kommer till att använda styltor i allsköns

WORKSHOP

Vi erbjuder workshops i magdans, akrobatik, gycklarskola  med mera. Vi skräddarsyr gärna efter era önskemål. Passar bra på festivalen, personalfesten, eventet, möhippan, 60 årsfesten mm.

LEeR ©  2020  |   Tel: 073 988 72 77   |  info@leer.se